Spilleregler

Hvis I ikke allerede har det, så få regler sat i spil og opdag, hvad de gør ved stemningen og hvor meget ekstra tid I får frigivet.

Hvor i livet har du ikke spilleregler? Det interessante er, at vi er omgivet af spilleregler overalt i vores samfund, tag bare trafikken som et godt eksempel eller hvilke regler har du hjemme og hvad sker der når spilleregler er uklare eller ikke alle i hjemmet har været med til bestemme hvilke, som er gældende?

Et af de få steder, hvor vi mærkeligt nok, ikke har et sæt af spilleregler er på arbejdspladsen. Vi sætter en stor gruppe af forskellige mennesker sammen uden at have nedskrevet hvordan vi gerne vil arbejde sammen og hvordan vi gerne vil være overfor hinanden. Det bliver også kaldt værdisæt, men helt ærligt går vi op i det og lever vi dem – for hvem har besluttet dem?

Læs klummen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: