Teamudviklingsforløb for de modige og tillidsfulde ledere

I starten gik jeg kun ud med teamudviklingsforløb og 1:1 coaching. Jeg havde mange forskellige møder med HR afdelinger og ledere. De syntes, det var interessant, men reelt kom der ikke så mange aftaler ud af det. Jeg fandt ud af, at for at indgå i et teamudviklingsforløb, kræver det en modig leder, fordi du reelt som leder siger, at her er noget, jeg kan gøre bedre og hvor dygtig er jeg så som leder.

Det kan også virke skræmmende som leder at være en del af teamudviklingsforløbene sammen med teammedlemmerne, for i bund og grund er der ingen af os, som ved hvordan teamet agerer og hvordan det stiller lederen. Derfor kræver det gensidig tillid og ærlig kommunikation mellem leder og coach om alt hvad der rører sig, hvilket i sig selv er udviklende for begge partere.

For mig er livet en læreproces, så jeg synes….

Læs hele artiklen her

Vores kunder siger

Lyder det interessant?

Kom i gang med din udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre.