Tør du kærlighed, kollektiv og kommunisme

Det er en død sild fortsat at tro, at det er de få med de spidse albuer, som i indbyrdes konkurrence og med en lokkende bonus kan motivere sig selv og resten af virksomheden til at skabe de ekstraordinære resultater. Den holder ikke. Bonus og kødben er for hunde ikke for mennesker.

I morges fik smilet lige en ekstra tand op ad. Solen skinnede og på forsiden af Berlingske læser jeg, at landets største advokatfirma Bech-Bruun indfører lige løn for alle partnere og afskaffer bonus. Vi taler om en dybt konservativ alfahan branche præget af prestige, spidse albuer og lange arbejdsdage. Den stærkeste overlever på bekostning af andres fald mens de tungt sidder i hver deres guldtårn og holder krampagtigt fast i dine og mine klienter.

Læs hele posten her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: