Tør du tænde op for konflikten

Vi har brug for at byde uenighederne velkomne med tillid og på en kommunikativ ordentlig måde, skriver Lene Fischermann i dagens klumme.

Generelt oplever jeg, at vi på arbejdspladsen er bange for at starte en konflikt. Vi er flokdyr og foretrækker at være enige, så er der fred og harmoni. Vi smiler og lader som om alt er godt, når flertallet har ytret sig.

Vi er enige eller total tavshed. Under overfladen ulmer den dårlige stemning, det usagte og skuffelserne over at blive afvist af dem, som vi troede ville os. Bag facaden bagtaler vi og skaber alliancer. På sigt giver vi op – nøjes, tilpasser os eller finder et andet job helst inden vi bliver bedt om at forsvinde.

Læs klummen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: