Typerne i Enneagrammet

“Sådan er jeg, det må du lære at leve med”. Den holdning er den stensikre vej mod afvikling, lyder det i dagens klumme.

Enneagrammet er en 2500 år gammel visdomstradition, som indeholder moderne udviklingspsykologier. Enneagrammet beskriver ni typer på højt, mellem og lavt niveau og er et effektivt redskab til indsigt og selvindsigt ved at beskrive udviklingsvejene for hver enkelt type. Enneagrammet beskriver ikke hvem du er, men hvad du gør.

Når du vælger udvikling, åbner du op for at integrerer alle typerne med accept og rummelighed af grundfølelser som f.eks. frygt, skyld, skam, væmmelse, vrede, overraskelse, sorg, glæde og misundelse. Det kan lyde underligt for hvor mange har f.eks. lyst til at rumme vrede?

Læs hele klummen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: