Uduelig – Dum – Fyret

Det der bliver sagt til en fyring, handler som regel ikke om den fyrede. Det handler om de undskyldninger, lederen kommer med for at være fri for at se egne fejl i øjnene. 

Når lederen har været blind for adfærd, som gør, at han befinder sig i en yderst ubehagelig situation. Én situation, som lederen er overbevist om, ikke er hans ansvar og som han føler at han med rette kan smide i hovedet på den, som bliver fyret, med mindre det er massefyringer pga. besparelser.

Læse hele bloggen her på LinkedIn

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: