Værktøjskasse med 80% spild

Udviklingsindustrien giver dig sjældent det, du har brug for af frygt for, at du løber skrigende bort.

Du når langt personligt og du sparer virksomheden for en hulens masse penge, når du erkender, at du som leder har ansvaret for at organisationen og eller teamet fungerer eller ikke fungerer. Det du sender ud, får du tilbage. Fungerer dit team ikke, så peg på dig selv og find ud af, hvad du i første omgang udstråler med din måde at være på og kan gøre bedre.

Hvad nu hvis den samlede investeringen af efteruddannelse, kurser, kompetenceudvikling og voksenuddannelse i det offentlige og private arbejdsmarked vurderes til 80% spild?

Læs hele klummen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: