Win med bonus på

At få talt om alt det der fluffy, vi ikke taler om i hverdagen, viste sig at være noget af en øjenåbner.

På et tidspunkt coachede jeg en ung ingeniør, Mads, det hedder han ikke i virkeligheden. Det var første gang Mads blev coachet. Det skete i forbindelse med en opgave jeg havde i en virksomhed. Mads var nysgerrig og som den dygtige ingeniør også meget skeptisk. På spørgsmålet om hvad er coaching, fik jeg rodet mig ud i en længere forklaring og jeg kunne se, at hans hjerne arbejdede på højtryk, for at få mening i det jeg sagde. ”Nå, det er alt det der fluffy, vi ikke får sat ord på i dagligdagen”, sagde Mads.

Så enkelt og hurtigt kunne det siges. Det var vores udgangspunkt for at starte op.

Læs klummen her

MINE KUNDER SIGER

Lyder det interessant?

Kom i gang med din personlige udvikling!

Kontakt mig i dag, og få hjælp til at komme videre. 

Jeg er meget aktiv på LinkedIn. Her følger jeg med og deltager i forskellige debatter, kommenterer, laver egne opslag og artikler. Du er velkommen til at linke med mig, være en del af mit LinkedIn netværk og opleve endnu flere af mine personlige referencer.

Følg mig på Linkedin: